Bals, компания в партньорство с клиентите си.
Компания Bals е основана в Германия преди повече от 45 години. Тя произвежда богат асортимент от висококачествени индустриални щепсели и контакти и с гордост обслужва световните пазари. Спечелените патенти, като например съвсем новия Quick Connect и сертификатите от германски и други институти за изпитвания и сертификация доказват високия технически стандарт на продуктите на Bals.

Мотивацията на екипа с международен опит е предлагането на добро качество и обслужване. Високото качество на продуктите на Bals Elektrotechnik е удостоверено със сертификат за качество DIN EN ISO 9001. Продуктите са налични на склад в повече от 80 страни в света, включително Северна Америка, Китай и ЮАР.

Изцяло семейната компания има производствени мощности на две места в Германия и обслужва клиентите си с бързи доставки и произведени по поръчка електроразпределителни кутии или чрез собствените си търговски единици, напр. Bals France, CEE Norm UK, Bals China, Bals Poland, Bals Finnland, Bals Netherland, или чрез изключителни представители във всички други страни, където има запитване за продукти на Bals.

www.bals.com

Каталог