Станкови ООД лого

Станкови ООД стартира на българския пазар през 1992 година като представител на фабрика Бринко. През годините дружеството се утвърждава и налага като водещо в търговията и дистрибуцията на инструменти и технически продукти. В последствие разширява дейността си и днес е представител на повече от пет немски фабрики, специализирани във висококачественото производство на професионални ръчни инструменти, повдигащи, захватни и хидравлични съоръжения и други продукти, които да задоволяват нуждите на най-взискателните клиенти – професионалисти и любители. Богатият асортимент от технически съоръжения и високото качество на предлаганите продукти правят фирмата предпочитан партньор за много български фирми като Солвей соди, Девня Цимент, АЕЦ Козлодуй, София мед, Агрополихим, ЕОН – България, ЕВН – България,  и много други. В деловите отношения със своите клиенти Станкови ООД  залага на коректност, лоялност и професионализъм.
С цел задоволяване интересите на своите партньори, фирмата има представителства в град Варна и София, и магазини, предлагащи продуктите й в Пловдив, Плевен, Стара Загора и др. Предлага гаранционно и извънгаранционно обслужване на продаваните продукти с оригинални резервни части.
Станкови ООД предлага на клиентите си възможно най-добрите решения, съобразени с индивидуалните нужди и възможности на всеки от тях. Приоритет е личният контакт с всеки един клиент и взаимното доверие.